Siirry pääsisältöön
Sivuston logo
  • Etusivu
  • Ohjeet ja tuki
  • Lisää
Kategoriat
VAAO:n koulutusmateriaalit henkilöstölle Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot Työelämäpalvelut Lyhyt- ja täydennyskoulutukset Kansainvälisyys Perustutkinnot Tutkintoon valmistava
Kirjaudu
Etusivu Ohjeet ja tuki Kategoriat
VAAO:n koulutusmateriaalit henkilöstölle Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot Työelämäpalvelut Lyhyt- ja täydennyskoulutukset Kansainvälisyys Perustutkinnot Tutkintoon valmistava
  1. Etusivu
  2. Kurssit
  3. Perustutkinnot
  4. Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
  5. Pakolliset tutkinnon osat

Pakolliset tutkinnon osat

Kuvituskuva
Annosruokien valmistus, 25 osp, 2025
Annosruokien valmistus, 25 osp, 2025

 

 

 

 

Opettaja
Teija Hampaala-Valkonen
Kuvituskuva
Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp, 2025
Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp, 2025

 

 

 

Opettaja
Teija Hampaala-Valkonen
Kuvituskuva
Lounasruokien valmistus, 40 osp, 2025
Lounasruokien valmistus, 40 osp, 2025

 

 

 

Opettaja
Teija Hampaala-Valkonen

Et ole kirjautunut. (Kirjaudu)
Hanki mobiilisovellus
Tietosuojaseloste
Omat opintoni
  • Ohjeet ja tuki
Omat opintoni